Vanuit aangeleerd gedachtepatroon acteren we zoals we doen. We zijn allemaal geconditioneerd door opvoeding, ervaringen en de eigen normen en waarden die we willen hanteren. Het innerlijke wil niet altijd hetzelfde als wat we met het verstand onszelf willen wijsmaken. Daardoor ontstaat er een disbalans en kunnen we ziek worden of hebben we moeite met de omgeving maar waarschijnlijk nog het meest van onszelf als we eerlijk durven zijn. De weg naar binnen is dan steeds moeilijker te vinden en te weten wat nu echt passend is voor jezelf. Allerhande lagen hebben de zuivere gevoelens bevuild waardoor we verward geraken. De kennis en de waarheid blijft in het lichaam opgeslagen.

Door mijn dieptemassage wordt het lichaam aangeraakt in een diepere laag. Dat raakt de pijnpunten en brengt de innerlijke wijsheid naar boven. Waar houd je vast, waar mis je de kracht, wat blokkeer je, waar mag het vrij stromen en waar zet je jezelf (on)bewust op slot. Dit alles komt door de aanraking op de huid en in de diepste van je spieren in beweging.

 

Ben je benieuwd naar je eigen verhaal en wil je vrij zijn van alle verhalen in je hoofd, maak dan een afspraak. Ook voor een ontspanningsmassage kan je bij mij terecht.