Mijn roots liggen in Oostende waar ik geboren ben en tot mijn 30ste woonde. Al vroeg raakte ik geïnteresseerd in wat een mens drijft in het leven. Na mijn schooltijd bleef ik zoeken naar de opleiding die mijn hart sneller deed kloppen. Toen ik mijn Praktische Psychologie opleiding met een diploma afrondde, vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik blijf me bijscholen omdat ik getriggerd was in de combinatie psyche, lichaam, gevoel, vitaliteit, veerkracht en eigen verantwoordelijkheid. Nu verbind ik beweging, geest, contact. omgeving en levenshouding om zodoende de vitaliteit van iemand te vergroten.

Ik heb een zeer ruime opleidingsachtergrond waaronder Praktische Psychologie, diverse Massage Technieken,Medische Basiskennis, BML (Body en Mind Language) en daarmee leg ik verbanden tussen lichaam, geest en beweging.

Sociale betrokkenheid

Zelf ben ik ook actief met goede doelen en zo masseer ik tijdens de jaarlijkse spinningsmarathon voor Stichting Peramiho (www.stichtingperamiho.nl), voor een spinningsmarathon ten behoeve van Kanker onderzoek en in 2014 voor de Shahdol Foundation (stichting die opkomt voor scholing, voeding, kleding en zorg voor kinderen in India).

Naast mijn dagelijkse baan, geef ik de behandelingen en deze combinatie geeft me heel veel voldoening. De behandelingen kunnen plaats vinden in de avond uren, weekend of op afspraak op andere tijdstippen.